Šifra nekretnine : 1737

Izdavanje 2.500 € - Poslovni prostor
140.00 m25.0 SobeEG Visoko prizemlje  Štampaj
Lokacija: Senjak+ Telefonskih linija: 1 polunamešten 

Savski venac, Senjak, Kuršumlijska;

140m2, 4.0, VPR, eg na gas, klima, alarm, dvorište, parking;

U ponudi je polunamešten salonski stan u otmenoj kući na Senjaku.

Prostorije: antre, dva salona, dve spavaće sobe, kuhinja, kupatilo, ostava i tehnička soba.

Stan je svetao i prozračan, a ispred i oko kuće su trem i dvorište sa puno zelenila.

Opremljen je bezbednosnim sistemom 24/7.

Troškovi grejanja su uračunati u iznos mesečne zakupnine.

Idealan je za sve vrste poslovnih delatnosti.

Odlična mirkrolokacija: blizina Francuske škole, pijace, Maxi i IDEA marketa, Lily-ja, kafića, brojnih obejkata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za luksuzan život i uspešno poslovanje.

Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini dve mesečne zakupnine.

Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu:

Jasna Nikić tel: 063 219 949
Uverenje broj: 813

Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog.

Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti.

Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Kuhinja,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Telefon,

Slične nekretnine

Poslovni prostor-Izdavanje

Slavujev venac, 145m2, triplex, eg, lux

145m2 | 2.500 €
Zvezdara, Slavujev venac, Marka Oreškovića; 145m2, PR-2, eg-struja, klime, lift, interfon, internet, kablovska, dvorište; U ponudi je trostrani luksuzan troetažni stan sa tri ulaza koji je trenutno u funkciji poslovnog prostora. Prizemlje (pristup spolja): ulazna prostorija, magacin, ostava (sa kotlom za grejanje), stepenište i teretni lift; I sprat (pristup spoljašnjim stepeništem): hodnik, čajna kuhinja, toalet, predprostor, tri kancelarije i stepenište; II sprat (pristup stepeništem i liftom): tri prostorije koje se koriste kao studio i izložbeni prostor, čajna kuhinja, toalet i teretni lift. Svi nivoi su međusobno povezani unutrašnjim stepeništem i teretnim liftom. Odlična mikrolokacija: blizina TC Zira, Gradske bolnice, Vukovog spomenika, Đeram pijace, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život i uspešno poslovanje. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Poslovni prostor-Izdavanje

Nova Galenika, 87m2, 3.0, cg+tv

3.0 | 87m2 | 500 €
OBAVEZAN DEPOZIT U VISINI DVE MESEČNE ZAKUPNINE, OTKAZNI ROK JE 60 DANA! Zemun, Nova Galenika, Svetozara Papića; 87m2, 3.0, VPR/3, cg, topla voda, klima, dva mokra čvora, interfon, internet, kablovska, ostava; U ponudi je polunamešten trosoban stan na visokom prizemlju veoma uredne zgrade, u čarobnom okruženju zelenila i parkova. Izvanredna struktura: 4 kancelarije, ulazni hodnik, kuhinja, kupatilo, toalet, ostava, lođa. Blizina Pupinovog mosta, autoputa, starog puta za Novi Sad, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za poslovni razvoj i napredak. Slobodan prostor za parkiranje na nezoniranom parkingu u neposrednoj blizini zgrade. Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini DVE mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije