Nova Galenika, 87m2, 3.0, cg+tv

Šifra nekretnine : 1733

Izdavanje 500 € - Stan
87.00 m23.0 SobeCG Visoko prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Nova Galenika+ Ulica: Svetozara Papića+ Telefonskih linija: 1 namešten+ 

OBAVEZAN DEPOZIT U VISINI DVE MESEČNE ZAKUPNINE, OTKAZNI ROK JE 60 DANA!

Zemun, Nova Galenika, Svetozara Papića;

87m2, 3.0, VPR/3, cg, topla voda, klima, dva mokra čvora, interfon, internet, kablovska, ostava;

U ponudi je namešten trosoban stan na visokom prizemlju veoma uredne zgrade, u čarobnom okruženju zelenila i parkova.

Izvanredna struktura: ulazni hodnik, dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, dve spavaće sobe, kupatilo, toalet, ostava, lođa.

Blizina škole, vrtića, Pupinovog mosta, autoputa, starog puta za Novi Sad, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život.

Slobodan prostor za parkiranje na nezoniranom parkingu u neposrednoj blizini zgrade.

Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini DVE mesečne zakupnine.

Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu:

Jasna Nikić tel: 063 219 949
Uverenje broj: 813

Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog.

Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti.

Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Terasa, Parking (više mesta), Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Topla voda
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • PLAĆANJE:Depozit
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, , , ,
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Izdavanje

Nov, lux, 35m2, 1.5, parking, prvo izdavanje!

1.5 | 35m2 | 550 €
Zemun, Naselje Sava Kovačević, Dragana Rakića; 35m2, 1.5, VPR, eg na pelet, terasa, internet, interfon, parking; U ponudi je nov, luksuzno opremljen, nikad izdavan, jednoiposoban stan na visokom prizemlju zgrade sa etažnim grejanjem na pelet; U oglašenu cenu zakupa stana je uračunat trošak infostana, televizije sa internetom i parking mesta; Sjajna mikrolokacija: blizina pijace, škole, stajališta gradskog prevoza, ogromnog broja objekata za snabdevanje i svih sadržaja koji su neophodni za udobno stanovanje; Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Stan-Izdavanje

Pregrevica, 78m2, 3.5, 1/3, eg, parking

3.5 | 78m2 | 900 €
Zemun, Pregrevica; 78m2, 3.5, I/3, eg, dve klime, interfon, internet, parking mesto; U ponudi je polunamešten trostran, troiposoban stan na prvom spratu nove zgrade na Pregrevici. Struktura: ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski prostor, tri spavaće sobe, kupatilo, toalet, terasa. Uz stan se izdaje i parking mesto čija cena je uračunata u oglasnu cenu. Božanstveno okruženje - nadomak Dunava, a u blizini svih sadržaja neophodnih za udoban život... Izdaje se na duži period (minimum godinu dana) uz depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća zakupac iznosi od 50% do 100% ugovorene mesečne zakupnine u zavisnosi od roka na koji se ugovor zaključuje i plaća se prilikom potpisivanja istog. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije