Svetogorska, 129m2, 5.0, III/4, eg, parking

Šifra nekretnine : 1653

Prodaja 379.000 € - Stan
129.00 m25.0 SobeEG III/IV  Štampaj
Lokacija: Centar+ Ulica: Svetogorska+ Telefonskih linija: 1 

Stari grad, Centar, Svetogorska;

129m2, 5.0, III/4, eg, interfon, internet, podrum, parking;

U ponudi je petosoban, dvostrano orijentisan i veoma svetao salonski stan na trećem spratu uredne zgrade u samom srcu grada.

Zgrada ne poseduje lift, ali stepenice nisu naporne, a postoji i mogućnost ugradnje lifta.

Odlična struktura - iz hodnika se ulazi u sve prostorije: prostranu dnevnu sobu, trpezarijsko-kuhinjski deo, četiri spavaće sobe, kupatilo, toalet, terasu.

Postoji mogućnost iznajmljivanja parking mesta preko puta zgrade po ceni od 150€ mesečno.

Stan je pogodan kako za stanovanje, tako i za poslovni prostor.

Sjajna mikrolokacija - blizina svih sadržaja neophodnih za udoban život ili poslovanje u epicentru grada.

Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550.

Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti.

Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti.

Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Parking, Podrum, Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus, Tramvaj
  • OPIS:Salonski,
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Dedinje, lux, 150m2, 4.0, garaža

4.0 | 150m2 | 395.000 €
Savski venac, Dedinje, Miloja Đaka; 150m2, 4.0, I/5, eg, klima, interfon, internet, podrum, dva garažna mesta; U ponudi je luksuzan četvorosoban stan na dva nivoa u zgradi novije gradnje u najelitnijem beogradskom naselju. Stan je zapadno orijentisan, a opremljen je materijalima vrhunskog kvaliteta. I nivo (85m2): ulazni hodnik, dnevno-trpezarijsko-kuhinjski deo (sa izlazom na terasu), soba, kupatilo i terasa. II nivo (65m2): dve spavaće sobe, garderober i kupatilo. Stanu pripada i ostava (30m2) koja se trenutno koristi kao kućna teretana i njena cena je 15.000€. Postoji mogućnost kupovine dva garažna mesta (u koja mogu da se parkiraju 3 automobila) po ceni od 30.000€. Dobra mikrolokacija: odlična povezanost sa svim delovima grada, blizina brojnih objekata za snabdevanje i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Slavujev venac, 145m2, triplex, eg, lux

8.0 | 145m2 | 320.000 €
Zvezdara, Slavujev venac, Marka Oreškovića; 145m2, PR-2, eg-struja, klime, lift, interfon, internet, kablovska, dvorište; U ponudi je trostrani luksuzan troetažni stan sa tri ulaza koji je trenutno u funkciji poslovnog prostora. Prizemlje (pristup spolja): ulazna prostorija, magacin, ostava (sa kotlom za grejanje), stepenište i teretni lift; I sprat (pristup spoljašnjim stepeništem): hodnik, čajna kuhinja, toalet, predprostor, tri kancelarije i stepenište; II sprat (pristup stepeništem i liftom): tri prostorije koje se koriste kao studio i izložbeni prostor, čajna kuhinja, toalet i teretni lift. Svi nivoi su međusobno povezani unutrašnjim stepeništem i teretnim liftom. Odlična mikrolokacija: blizina TC Zira, Gradske bolnice, Vukovog spomenika, Đeram pijace, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život i uspešno poslovanje. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Stan-Prodaja

Retko u ponudi! Retenzija, 90m2, 4.0, cg

4.0 | 90m2 | 239.000 €
Zemun, Retenzija, Marine Koljubajeve; 90m2, 4.0, IV/4, cg, klima, interfon, internet, kablovska; Izvanredan četvorosoban stan na četvrtom spratu uredne zgrade bez lifta u ulici Marine Koljubajeve (ranije Ivana Cankara). Dvostrano je orijentisan, veoma svetao, a sa terase se pruža prelep pogled na grad. Stan je opremljen nameštajem, stolarijom i tehnikom vrhunskog kvaliteta čija cena je uračunata u oglasnu. Sjajna mikrolokacija: blizina Zemunskog keja, Hotela Jugoslavija, brojnih objekata za snabdevanje, stajališta javnog gradskog prevoza i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije