Vinča, kuća 204m2, plac 6.8 ari, pogled na Dunav

Šifra nekretnine : 1649

Prodaja 120.000 € - Kuća
204.00 m26.80 ari5.0 SobeTA  Štampaj
Lokacija: Vinča Ulica: Miloša Obrenovića Telefonskih linija: 1 

Grocka, Vinča, Miloša Obrenovića;

Kuća 204m2, plac 6.8 ari, voda, struja, dvorište, voćnjak, septička jama;

U ponudi je samostojeća kuća, građena krajem 80-ih godina, a na jednoj od najlepših lokacija u Vinči - na brdu, ispod Vodovoda.

Kuća se prostire na tri nivoa.
Prizemlje (68m2): predsoblje, dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo, terasa i garaža.
I sprat (68m2): tri spavaće sobe (dve sa izlazom na terasu), terasa i kupatilo.
Potkrovlje (68m2): open space sa fantastičnim pogledom na Dunav.

Na placu od 6.8 ari su višegodišnja stabla raznog voća (trešnje, kajsije, jabuke).

Odlična mikrolokacija: blizina Dunava, glavnog puta, objekata za snabdevanje i stajališta javnog gradskog prevoza.

Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu:

Jasna Nikić tel: 063 219 949
Uverenje broj: 813

Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti.

Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti.

Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Tavan, Dvorište
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Čvrsta goriva, Struja
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Kuća-Prodaja

Smederevo, centar, kuća sa pogledom na Dunav

3.0 | 84m2 | 28.47ari | 120.000 €
Smederevo, centar; 84m2, 3.0, 28.47 ari placa, struja, voda, kanalizacija, priključak za gas, internet, telefon, kablovska; Staro porodično imanje koje se nalazi na najvišoj tački i na najlepšem placu u tom kraju. Kuća je zidana početkom 20-og veka i kao takva je uknjižena na punu kvadraturu od 84m2. Odlična mikrolokacija: blizina centra grada i svih sadržaja neophodnih za udoban život. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasmina Aleksić tel: 060/14-2-2012 Uverenje broj: 3889 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Fruška gora, Ležimir, kuća 41m2, plac 38ari

1.0 | 41m2 | 38ari | 54.000 €
Sremska Mitrovica, Fruška gora, Ležimir; Vikendica 41m2, plac 38ari, struja, voda, tucanik do placa; U ponudi je vikendica na Fruškoj gori (Ležimir) koja se nalazi na placu od 38 ari, sa prelepim pogledom na zelenilo. Do placa vodi tucanik dužine oko 700m. Voda je iz dva bazena (dve betonske cisterne) od ukupno 11 kubika. Na placu se nalaze sadnice raznih vrsta voća. Odlična lokacija, božanstveno okruženje, predivan pogled na prirodu... Za sve dodatne informacije obratite se na broj telefona: 064/127-0550. Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Miljakovčke staze, kuća 195m2, plac 5.11 ari

6.0 | 195m2 | 5.11ari | 220.000 €
Rakovica, Miljakovac, Miljakovačke staze; Kuća 195m2 (2 stana), 5.11 ari placa, klima, grejanje na čvrsta goriva, natkrivena veranda, septička jama, parking, dvorište; U ponudi je prostrana, uknjižena kuća (na dva nivoa), a na 5.11 ari placa u mirnom delu Miljakovca. Na svakom od nivoa je posebno uknjižen trosoban stan od oko 60m2. Ispred kuće se nalazi uređeno dvorište sa stablima voćki, kao i slobodan prostor za parkiranje. Mirno okruženje čini je idealnom za stanovanje višečlanih porodica. Za sve dodatne informacije, pojašnjenja i dogovore oko termina za razgledanje nepokretnosti obratite se našem licenciranom agentu: Jasna Nikić tel: 063 219 949 Uverenje broj: 813 Agencijska provizija koju plaća kupac iznosi od 2% do 3% od dogovorene kupoprodajne cene i plaća se prilikom zaključenja Predugovora ili (samo ukoliko se Predugovor ne potpisuje) Ugovora o kupoprodaji predmetne nepokretnosti. Obavezno je potpisivanje Ugovora o posredovanju i Potvrde o prezentaciji nepokretnosti. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine. .
Detaljnije